Welkom bij DUS Zutphen

Het gezicht van DUS is Maarten-Jan Kempe     

Met De Uitdagende Schakel (DUS) breng ik mijn werkervaring en persoonlijke kwaliteiten bij elkaar.  Door een persoonlijke aanpak, resultaatgericht werken en creatief te zijn in het leggen van verbindingen.

Mijn grote regionale netwerk en diverse samenwerkingspartners garanderen dat ik uitstekend in staat ben om uiteenlopende matches te verzorgen. Hiermee zet ik mezelf optimaal in en kan ik het allerbeste voor opdrachtgevers realiseren.

Ik woon in Zutphen en ben op verschillende manieren betrokken bij bedrijfsleven, verenigingen, stichtingen en organisaties. Naast mijn eigen bedrijf, ben ik onder andere ambassadeur voor De Zutphense Uitdaging, collecte coördinator voor het Prinses Beatrix Spierfonds en betrokken bij het project JobHulpMaatje.

Vanuit mijn werkervaring als jobhunter/accountmanager voor (semi-)overheid en mijn ambassadeurschap voor De Zutphense Uitdaging, beweeg ik mij al jaren op het scheidsvlak van non-profit en profit- organisaties.

Via De Uitdagende Schakel wil ik graag zeer diverse matches verzorgen voor partijen die hun vraag bij mij neerleggen. De zakelijke dienstverlening is een breed terrein, waarbinnen ik op meerdere vlakken veel kennis heb opgedaan. Deze kennis wil ik inzetten voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en particulieren.

KvK-nummer : 63166585                                                                                      Bankrekening: De Uitdagende Schakel – Zutphen – NL50KNAB0727201409