Welkom bij DUS Zutphen

Armijn van Roon 

Partner in Vooruitgang/ Manager De Zutphense Uitdaging

Met Maarten-Jan heb ik verscheidene keren mogen werken aan diverse maatschappelijke projecten. Zijn betrokkenheid en doorzettingsvermogen maken dat hij niet snel opgeeft en dit vertaald zich sterk naar concrete, soms zelfs verassende, resultaten. Zowel in vrijwillige als in professionele rollen weet Maarten-Jan zijn creativiteit en brede netwerk in te zetten om actief het verschil te maken voor mensen. Hij is betrouwbaar, oprecht, staat altijd open voor samenwerking en vernieuwing en is goed in staat tussen verschillende werelden te bewegen. Hierbij is het kruispunt tussen het maatschappelijk veld, het bedrijfsleven en de overheid een plek die hem van nature past. Een ’matchmaker’ met een groot hart.

  


 

Piet van Veen 

partner in Maasdam en van Veen en eigenaar van Veen Raad en Daad en lid van de coöperatie atelier3D

Maarten jan en ik kennen elkaar al meerdere jaren. Momenteel werk ik onder meer met hem samen bij WerkVaardig in Zutphen. Dat doe ik om meerdere redenen graag, want:

  • Hij stelt altijd het belang van zijn klanten voorop en helpt hen resultaatgericht verder naar werk dat echt bij hen past
  • Hij heeft een groot lokaal en regionaal netwerk bij maatschappelijke organisaties en bedrijven
  • Het verbinden van mensen is zijn natuurlijke kwaliteit
  • Hij is oprecht, betrouwbaar en resultaatgericht

Piet van Veen, bv vanveenraadendaad

 Ik heb samengewerkt met Maarten-Jan Kempe in verschillende werksituaties. Wij hebben succesvol samengewerkt als collega’s bij CWI en UWV in diverse functies, maar in een latere fase ook als samenwerkende ondernemers. 

Ik heb Maarten-Jan leren kennen als een enthousiaste, betrouwbare, hard werkende professional en ook als een fijn en integer mens.  Maarten-Jan komt afspraken stipt na en is altijd bereid om een helpende hand toe te steken. Hij is vindingrijk en stelt hoge eisen aan zichzelf en de kwaliteit van zijn eigen werk. Maarten-Jan is geïnteresseerd in de mensen met wie en waarvoor hij werkt. Hij kan bruggen bouwen en verder versterken. Door zijn brede professionele netwerk lukt het hem steeds opnieuw om effectieve nieuwe verbindingen en samenwerkingsverbanden te laten ontstaan. Door de effectiviteit van zijn netwerk heeft Maarten-Jan een belangrijk aandeel gehad in de totstandkoming van mijn nieuwe werk. 

Onze samenwerking duurt onverminderd voort en ik wil Maarten-Jan graag van harte aanbevelen als gesprekspartner, professional of zakenpartner. 

Ron Hamelberg 

 


 

In samenwerking met Maarten Jan, hebben we het afgelopen jaar 'The Challenge' georganiseerd.
Dit evenement in samenwerking met andere partijen in Zutphen, had als doel werkzoekenden te matchen met werkgevers.
Tijdens dit project wist Maarten Jan goed de aansluiting te vinden met alle partijen.

Hij is betrokken en zorgvuldig, wat de samenwerking erg ten goede is gekomen. Met Maarten Jan in je team, weet je zeker dat alle belangrijke punten belicht worden.
Hij is in staat mensen op een organische manier te binden en te ondersteunen.

Daarnaast weet hij voor veel werkzoekenden een geschikte match te vinden.

Als jongerencoach is een uitdagende schakel als Maarten Jan altijd inzetbaar! 

Melvin Sloot Jongerencoach 2Getthere Zutphen

 


 

Ik ken Maarten-Jan als een bevlogen en betrokken mens die zich bekommert om mensen die het minder goed lukt om kansen voor zichzelf te creëren. Hierbij gaat hij zorgvuldig en integer te werk. Het lukt hem goed om deuren te openen! Daarbij kan hij tussen de regels door luisteren, een kostbare kwaliteit. 

Henrike Reef
Teamleider Vluchtelingenwerk Oost Nederland
Locatie Zutphen-Bronckhorst

 


 

KvK-nummer : 63166585                                                                                      Bankrekening: De Uitdagende Schakel – Zutphen – NL50KNAB0727201409